Gratar de porc cu coriandru

Ingrediente:
carne porc(ceafa, cotlet sau muschi)
seminte coriandru
sare, piper

Se taie felii subtiri carnea. Intr-un vas se aseaza feliile de carne, dar nu inainte de a presara pe fiecare, in parte, cateva seminte de coriandru, proaspat zdrobite. Se acopera bine vasul si se da la frigider pentru 4-6 ore, sau  peste noapte. 
Se pune gratarul la incalzit si se prajesc pe rand feliile de carne. Feliile de carne gata prajite, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se servesc imediat cu o salata. 
Ingrediente salata: salata verde, cateva fire de creson, rosii cherry, fasole rosie, masline negre, morcov ras, condimente pentru salate, ulei de dovleac...



4 comentarii:

  1. Waaaaawww, ce buna este...si cu salata...si mai buna!!! O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. oo nely, dar reteta ta de fursecuri...arata asa de bine, as veni pana la tine, doar pentru o portie de dulce :D ..o zi placuta si tie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. EEEEEEEEeeee... Poi nu ne-ai spus cateva secrete. De exemplu putem pune carnea nebatuta in frigider in o punga ce se sigileaza la gura si in ea punem asa: sare si piper boabe proaspat zdrobit pentru o aroma mai buna, ulei de masline, 2 catei de usturoi zdrobiti, o jumatate de ceapa taiata marunt, o lingura de mustar, cateva boabe de mustar boabe, un pahar de bere. Dupa ce scoateti carnea din frigider a doua zi nu o spalati ci doar stergeti surplusul cu un servetel dupa care aruncati-o cu multa dragoste la gratar:) batuta sau nebatuta dupa preferinte:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sebastiane ... o reteta perfecta! asa pregatesc cand arunc carnea asa din joaca pe gratar la tara! carnea sa fie batuta, nebatuta, crestata sau invelita frumos in fel si fel de "paturi"

    RăspundețiȘtergere